Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ

"Μιχάλη δυστυχώς είστε "μπερδεμένοι" δεν σας μπερδεύω εγώ. Το θέμα είναι απλό ότι δεν κάνανε κάποιοι σε 8 χρόνια το κάνουμε σε ένα."
Σταθάκης Θεόδωρος

- Θοδωρή αυτό μου έγραψες ..... αλλά εσύ και η δημοτική σου αρχή διοικείται τον δήμο παρά 3μήνες όσο διοίκησε η δημοτική αρχή Μυλωνάκη και όχι ένα μόνο χρόνο. Η δημοτική σας αρχή συνεχίζει το πλάνο (ευτυχώς) που είχε η δημοτική αρχή Μυλωνάκη στο θέμα του πυρηνελαιουργείου και επιτέλους αφήσατε τους λαϊκισμούς και θεατρινισμούς.... για αυτό θα έχουμε και αποτέλεσμα. Όσο για την αποτελεσματικότητα σας σαν δημοτική αρχή, μετά το νέο στάδιο, το δικό σας κλειστό γυμναστήριο, την αερομεταφερόμενη λιμνοδεξαμενή Πλατάνου και τόσα άλλα μεγάλα έργα που διακηρύξατε και υλοποιήσατε όλοι μαζί (εσύ, οι άξιοι αντιδήμαρχοι, οι ομιλητικοί δημοτικοί σου σύμβουλοι στα ΔΣ) εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά.


Υ.Σ Ι. Οι πολίτες-δημότες γιατί απομακρύνθηκαν από την αίθουσα και  καλέστηκε η αστυνομία να απομακρύνει δημότη πράγμα πρωτοφανές για συνεδρίαση Δημοτικού συμβουλίου Κισάμου;
Υ.Σ ΙΙ. Ζήτω οι τσιμεντόλιθοι και αυτοί που έφυγαν και αυτοί που έμειναν.
Μιχάλης Θ.Θεοδωρογλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: