Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

στην επιστολή του Κισσαμίτη.
Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου κρίνει σκόπιμο να ενημερώσει τα μέλη του ότι, μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, στις εκλογές του ΕΒΕΧ Χανίων θα στηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Μαργαρώνη Ιωάννη, ο οποίος ηγείται του συνδυασμού Νέα Πορεία.
Το Δ.Σ. του ΝΕΣΚ προέβη σε αυτήν την απόφαση αξιολογώντας τα δεδομένα που του παρουσιάστηκαν και αφού πρώτα προηγήθηκε επίσκεψη των κ. Παπαβασιλείου Μιχαήλ και Ροκάκη Αντωνίου στα γραφεία του συλλόγου. Κατά την συνάντηση αυτή αναπτύχθηκαν από τον κ. Παπαβασιλείου θέματα σχετικά του ΕΒΕΧ και ενημέρωση -διαβεβαίωση ότι ηγείται ο ίδιος ενός νέου συνδυασμού και απλά στηρίζεται από τον κ. Ροκάκη.
Ο ΝΕΣΚ υποστηρίζοντας σταθερές και ξεκάθαρες θέσεις-προτάσεις και με βάση την μέχρι τώρα άριστη συνεργασία με τον νυν πρόεδρο του ΕΒΕΧ κ. Μαργαρώνη, η στήριξη στο συνδυασμό που ηγείται θεωρήθηκε δεδομένη και πλαισιώνεται από τις υποψηφιότητες του προέδρου του ΝΕΣΚ Πατεράκη Ευάγγελου (εμπορικό τμήμα) και του αντιπροέδρου Καστανοπουλάκη Κωνσταντίνου (μεταποιητικό τμήμα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: