Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ...ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

 Επιστολή με την οποία ζητούν την ένταξη σε επίπεδο μελέτης ολοκληρωμένα στον ΒΟΑΚ του τμήματος «Χανιά-Κίσσαμος», έστειλαν προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, τους αρμόδιους Υπουργούς, την Περιφέρεια Κρήτης και τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης έστειλαν οι τρεις πρόεδροι των Επιμελητηρίων στα Χανιά, του ΕΒΕΧ Γ. Μαργαρώνης, του ΤΕΕ/ΤΔΚ Σ. Σοφιανός και του Οικονομικού Π. Πετσετάκης. ΠΗΓΗ
Αναλυτικά η επιστολή:
Βέβαια όλα αυτά γίνονται δίχως να υπάρχει κάποιος συντονισμός ούτε γίνονται στην ώρα τους... για τα μάτια του κόσμου και τίποτα άλλο. Το κομμάτι Κολυμβάρι -Κίσαμος πρέπει να ξανασχεδιαστεί εξ αρχής είναι το μεγαλύτερο σε κακή κατάσταση, είναι λίαν επικίνδυνο και την τουριστική περίοδο δέχεται το μεγαλύτερο φόρτο. Φυσικά κάποιοι δεν το θέλουν, για ευνόητους λόγους στον προγραμματισμό- σχεδιασμό του νέου ΒΟΑΚ, ξεχνώντας ηθελημένα ότι είναι και η μόνη πύλη εισόδου-εξόδου εκ δυτικών.
Για να δούμε τώρα ποιος έχει σειρά να βγάλει ανακοίνωση συμπαράστασης;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: