Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΨΗΦΙΣΜΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ
Σήμερα  29 Νοεμβρίου 2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κισάμου, συνεδρίασε εκτάκτως , λόγω του ξαφνικού θανάτου του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Σασάλου Κουτουλάκη Ιωάννη.
Ο εκλιπών ήταν ο άνθρωπος που αγαπούσε το χωριό του και το αποδείκνυε έμπρακτα, πρόσφερε στο τόπο του, στάθηκε δίπλα στο συμπολίτη του αλλά και στα προβλήματα  της Τοπικής Κοινότητας και του Δήμου.
   Το Δημοτικό Συμβούλιο Κισσάμου αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω   
1.  Να εκφραστούν  τα θερμά  συλλυπητήρια όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Κισσάμου, στην οικογένεια του εκλιπόντος.
2.  Να παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Κισσάμου.
 3. Να κατατεθεί, αντί στεφάνων, χρηματικό ποσό στο Αννουσάκειο Ιδρυμα από όποιον Δημοτικό Σύμβουλο επιθυμεί.
 4. Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος από τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Μηθύμνης κ. Παρτσαλάκη Αντώνιο.
 5. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στα ΜΜΕ και στον τοπικό τύπο.
    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΙΣΑΜΟΥ
   Βαρουχάκη – Μαραγκουδάκη Σταυρούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: