Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΣΤΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΔΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Το "παρών" στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ στα Ιωάννινα θα δώσει ο Δήμαρχος Κισσάμου Θεόδωρος Σταθάκης. Το ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ ξεκινά αύριο Πέμπτη (30/11) και ολοκληρώνεται το Σάββατο (2/12). Κυρίως θέμα του Συνεδρίου, η  μεταρρύθμιση στο μοντέλο λειτουργίας του κράτους και της τοπικής αυτοδιοίκησης, με βασικούς άξονες την αποκέντρωση και την τοπική ανάπτυξη.
Ως εκ τούτου, στο διάστημα της απουσίας του Δημάρχου (έως και τη Δευτέρα 4/12 το πρωί) θα τον αναπληρώνει ο ορισμένος, με την 409/2017 απόφασή του, Αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Δερουκάκης Εμμανουήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: