Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Αποστολή βοήθειας στους κατοίκους της Μάνδρας Αττικής διοργανώνει ο Δήμος Κισάμου. Μετά και την μεγάλη ανταπόκριση των κατοίκων της περιοχής μας αποφασίστηκε η οργάνωση αποστολής ρουχισμού και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκων της περιοχής, που επλήγησαν από τη φονική κακοκαιρία και απο τον δήμο μας.
Όσοι συμπολίτες μας θέλετε να βοηθήσετε, με ρούχα, τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως μπισκότα, φρυγανιές, παξιμάδια, κονσέρβες, γάλα, κουβέρτες, πετσέτες, σεντόνια, υγειονομικό Υλικό, να τα πάτε ως την Τετάρτη στα Δημαρχεία Κισάμου και πρώην Δραπανιά απο τις 09.00 ως και 14.30.


Δεν υπάρχουν σχόλια: