Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

ΤΕΘΗΚΑΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ

Συνάντηση εκπροσώπων του Δήμου Κισάμου με τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Μπαξεβανάκη.
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Χανιά ημερίδα με θέμα "Πιλοτικό πρόγραμμα μαθητείας Περιφέρειας Κρήτης" στην οποία παρευρέθησαν εκ μέρους του Δήμου Κισάμου ο δήμαρχος κ. Σταθάκης Θεόδωρος, ο αντιδήμαρχος υπεύθυνος σε θέματα παιδείας κ. Δερουκάκης Εμμανουήλ και εκ μέρους του ΕΠΑ.Λ. Κισάμου ο διευθυντής κ. Ζουριδάκης Νεκτάριος. Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Κισάμου στήριξε έμπρακτα το πιλοτικό πρόγραμμα μαθητείας κατά το έτος 2017 με την πρόσληψη 5 (πέντε) βοηθών βρεφονηπιοκόμων στις δομές του Δήμου. 
Στα πλαίσια της ημερίδας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του υφυπουργού Παιδείας κ. Μπαξεβανάκη, του Δημάρχου Κισάμου κ. Σταθάκη, του αντιδημάρχου κ. Δερουκάκη και του διευθυντή του ΕΠΑ.Λ. Κισάμου κ. Ζουριδάκη. Στην συνάντηση ήταν παρόν και η βουλευτής Χανίων κα. Βαγιωνάκη. Τα θέματα που τέθηκαν αφορούσαν την λειτουργία και τα κτιριακά προβλήματα των σχολικών μονάδων της Κισάμου και ειδικά αυτά των συστεγαζόμενων λυκείων Γενικού και ΕΠΑ.Λ. Κισάμου. Από την μεριά του ο υφυπουργός παιδείας δεσμεύτηκε ότι θα εξεταστούν άμεσα τα αιτήματα του Δήμου Κισάμου που περιγράφονται στο υπόμνημα που κατατέθηκε και θα στηρίξει την επίλυση τους, σε συνεργασία με τον προϊστάμενο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Νομού Χανίων κ. Ζερβάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: