Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

OF COURSE OFFSHORE!!

Θεσμοθετήθηκε  η...ελευθεριότητα και εγένετο...οι Offshore!!!!
Ότι νόμιμο... όχι και ηθικό !
Με αλλά λόγια  το....ανήθικο της νομιμότητας!!!
Ακόμα πιο λαϊκά...
Η Λαμογιά του μεγάλου κεφαλαίου!
Paradise pipers!!!!
Η πλέον καινοτόμα εφεύρεση απάτης, της οικονομική ελίτ και του σύγχρονου καπιταλισμού. Μέσα στο μπέρδεμα της ελεύθερης αγοράς, της ελεύθερης οικονομίας, της ελεύθερης κίνησης κεφαλαίων, της ελευθερίας... του ελεύθερου, θεσμοθετήθηκε η ...ελευθεριότητα και εγένετο... οι  Offshore!!!!
Πάρε Πάναμα pipers.. πάρε Λουξεμβούργο.. πάρε νησάκι εδώ, νησάκι εκεί .. τόσα νησάκια έχουμε... ένα τέτοιο δεν έχουμε !!!!
Η συνύπαρξη του νόμου με το ανήθικο ....
Η ευφυέστερη οικονομική ευρεσιτεχνία!
Μια παγκόσμια νόμιμη συνωμοσία
Ένα παγκόσμιο νόμιμο παρακράτος ώστε η ελίτ να αποκρύπτει τα κέρδη της από την φορολογική υποχρέωση.
Η βασική αιτία και λόγος, του παγκόσμιου οικονομικού χρέους και της διακύβευσης του κοινωνικού κράτους! 
Ωστόσο, δυστυχώς... 
ΜΟΝΟ !!! ο θόρυβος, η αντανάκλαση και οι συνέπειες, αναδεικνύουν  στην επιφάνεια το ζήτημα!!! Κάτι που δεν έπραξε  ως τώρα... κανένα θεσμικό όργανο της Ε.Ε η του δυτικού πολιτισμένου κόσμου, σε συνάφεια με τις συνήθεις πολιτικές δυνάμεις!!!
Μερικές 100δες δημοσιογράφοι μετά από δημοσιογραφική έρευνα αποκαλύπτουν!!!!
Αφόρητη η δυσοσμία...
Σκανδαλώδη νούμερα παρκαρισμένου πλούτου, σε αντιδιαστολή με τα κατά κοινή ομολογία πλέον, αδιέξοδα και φτωχοποίηση των σύγχρονων δυτικών κοινωνιών!
Τεράστια ποσά, εγκλωβισμένα στους φορολογικούς παραδείσους, με...τα θεσμικά όργανα της Ευρώπης, δεκαετίες να "αγνοούν" την ύπαρξη τους!!
Σήμερα, μετά από τα πορίσματα αυτής της δημοσιογραφικής έρευνας, έχει ξεκινήσει συζήτηση στο ευρωκοινοβούλιο για το “φαινόμενο” των φορολογικών παραδείσων.
Αν μη τι άλλο η κορυφή του παγόβουνου φάνηκε!
Οψόμεθα ...
Ρεβελάκης Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: