Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

"ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ"

Πήραμε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή την απόφαση να συνδράμουμε με την υποψηφιότητά μας στην οικοδόμηση ενός νέου ΕΒΕΧ, της προοπτικής, της εξωστρέφειας, της ανθρώπινης κατανόησης. Η απόφαση που πήραμε όλοι εμείς οι 155 του ψηφοδελτίου «Ενωμένοι Επιχειρηματίες», ξέρουμε καλά ότι είναι μια απόφαση που θα μας καθορίσει. Θα καθορίσει πρωτίστως την κοινωνική μας παρουσία, την μελλοντική επαγγελματική μας πορεία, την υπόστασή μας ως Χανιώτες.
Οι «Ενωμένοι Επιχειρηματίες» δεν μεμψιμοιρούν για τα πεπραγμένα, δεν κολακεύουν προκαταλήψεις, δεν «τσιγκουνεύονται» καλών προθέσεων. Ξέρετε καλά ότι ο ομιλών δεν προκύπτει από παρθενογέννεση , ούτε από συρραφή συμφερόντων.
Με λένε Αντώνη Ροκάκη, κατάγομαι από το Καστέλι, έχω ένα γιο 13 ετών, δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον τομέα της εμπορίας και μεταποίησης νωπών αλιευμάτων. Δεν γράφω για μένα. Γράφω το όραμά μας, την προσπάθεια να «χτίσουμε» ένα εργαλείο επαγγελματικών δράσεων, σύμπνοιας και αλληλοσεβασμού. Ο Ροκάκης μόνος του δεν μπορεί. Είναι εξ’ ορισμού αντιφατικό και προκλητικό. Μπορούμε, όμως, να συνεργαστούμε για να ανιχνεύσουμε την προοπτική νέων οριζόντων. Εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις. Είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε μια ευκαιρία, μια δυνατότητα μόνο.
Στο ΕΒΕΧ όλοι πρόσφεραν. Πρόσφερε ο αείμνηστος Βλαχάκης, ο Βαγγέλης ο Σπανουδάκης, πρόσφερε ο Μαργαρώνης. Τώρα ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε νέες προοπτικές.
Με ενδιαφέρει εξαιρετικά η διάνοιξη νέων προοπτικών για τους επιχειρηματίες των Χανίων.
Θα προσπαθήσουμε…
Μετά τιμής
Αντώνης Ροκάκης – επιχειρηματίας – επικεφαλής του συνδυασμού "Ενωμένοι Επιχειρηματίες"

Δεν υπάρχουν σχόλια: