Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ

Δήλωση για την ανακολουθία που παρατηρείται από το συνδυασμό του κ. Μαργαρώνη έκανε ο Κισαμίτης υποψήφιος με τους "Ενωμένους Επιχειρηματίες" του Αντώνη Ροκάκη, Χρήστος Τσοντάκης
 "Οι τακτικές ενός μακρινού παρελθόντος ξαναζωντάνεψαν, τακτικές της ραδιουργίας και της συκοφαντίας, τακτικές ανασφάλειας και πανικού... τέτοιου είδους διοίκηση επιθυμούμε για το Επιμελητήριο μας?
Μπράβο στον Αντώνη Ροκάκη για τον ξεκάθαρο λόγο του και το ακέραιο ήθος του. Εκπροσωπεί επάξια τους Ενωμένους Επιχειρηματίες"

Δεν υπάρχουν σχόλια: