Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Μετά το 1ο Γυμνάσιο σειρά πήρε το 2ο που σήμερα οι καθηγητές βρήκαν τις πόρτες κλειστές. Με απόφαση του 15μελούς το σχολείο θα παραμείνει κλειστό για σήμερα και αύριο θα επισκεφτούν την δημοτική αρχή και θα παραδώσουν τα αιτήματα τους.
Αυτά είναι τα αιτήματα που μερικά είναι δίκαια, αλλά υπάρχουν και κάποια για να γεμίσουν την σελίδα, όπως καθιέρωση αργιών (γιορτών) η Τσικνοπέμπτη και οι Απόκριες, ο καθηγητής να πάψει να έχει τον ρόλο της αυθεντίας, δωρεάν κολατσιό και φυσικά το διαχρονικό ...να δοθεί το 15% στην παιδεία αντί του 3% που ούτε 3% είναι αλλά 1,5% από τον προϋπολογισμό του κράτους.
Φυσικά έχω απορία πόσα από αυτά θα λύσει ο δήμαρχος και η νυν δημοτική αρχή μέσα σε μια βδομάδα; Έδωσαν προθεσμία. Άντε να φτιάξει την πόρτα των αποδυτηρίων που δεν κλείνει και να ρίξει λίγη άσφαλτο στο γήπεδο του μπάσκετ που έχει λακκούβες.... όλα τ΄ άλλα μάλλον πρέπει να πάνε στην Αθήνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: