Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Μετά απο κάμποσα χρόνια η ομάδα Νέων του Κισαμικού, η ομάδα που έχει όλα τα ντόπια ταλέντα, θα αγωνιστεί στο δημοτικό στάδιο Κισάμου σήμερα στις 13.30 με αντίπαλο τον Πανακρωτηριακό. Χρειάζεται την στήριξη όλων μας, και όχι μόνο των γονέων. 
Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΠΣ  Χανίων που κατάλαβε το πρόβλημα μας και με γρήγορες κινήσεις έκανε αυτό που τόσα χρόνια οι άλλοι όχι δεν ήθελαν να κάνουν αλλά ούτε να ακούσουν. 
Προσωπικά ευχαριστώ τον Μιχάλη Κουλιεράκη, υπεύθυνος της ΕΠΣ στον ορισμό των γηπέδων, που αμέσως ανταποκρίθηκε.
Το πρώτο βήμα έγινε ας δούμε και το επόμενο που είναι η στήριξη της ομάδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: