Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ

Δεν άντεξε η καρδιά του Δημήτρη και έφυγε ήσυχα και απλά όπως ήταν και η ζωή του. Μόνος στην ζωή, μόνος εκεί στο Τελωνείο έδινε τον άνισο αγώνα της επιβίωσης, κάνοντας συγχρόνως και το χόμπι που του άρεσε πολύ... το ψάρεμα. Εκεί τον βρήκαν χθες το πρωί κάτι παιδιά που έπαιζαν αμέριμνα... εκεί  τον πρόδωσε η καρδιά του, μαζί με το δίχτυ του, το παλιό ποδήλατο του, δίπλα στα βράχια. Καλό ταξίδι φίλε Δημήτρη, καλό ταξίδι.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλλεί στον Άγιο Γεώργιο στον Πύργο στις 15.00, και η σωρός θα βρίσκεται στην εκκλησία απο τις 14.00.


1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Dimitrius was our friend for over 20 years every time we came to Kastelli Kissamos we had many talks ,drinks,even cycles together. We shall miss him terribly watching him check his lines stride about the square ,moving his chair to face the sun and waving to us on the roof terrace at the Argo. He loved the sea and fishing so although sad so very sad it was the way he would have chosen to go.
Demitrius typified the qualities of why we keep returning to Kastelli.Friendly and welcoming and a genuine guy. Sandra and Tim Winter