Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ομόφωνα αναστολή τριών αποφάσεων πάρθηκε, σχετικά με τις προσωρινές κρασπεδοδιαρρυθμίσεις στις πλατείες Τζανακάκη και Ελευθερίου Βενιζέλου απο τον χθεσινοβραδινό Δημοτικό συμβούλιο Κισάμου, καθώς και η τελευταία αλλαγή πορείας της Σκαλίδη. Έτσι από τις επόμενες μέρες θα μπούμε σε ρυθμούς 2016 με τις πλατείες ελεύθερες και την Σκαλίδη με πορεία την γνωστή από δυτικά προς ανατολικά. 
Το θέμα κουβεντιάστηκε προ ημερησίας και ήταν εισήγηση της δημοτικής αρχής μετά και την κουβέντα που έγινε στο δημαρχείο με τους καταστηματάρχες της Σκαλίδη.
Επίσημες πηγές ανέφεραν ότι σχεδιάζεται μελέτη για την πλατεία Τζανακάκη αλλά και την Σκαλίδη που θα ανακοινωθεί λίαν συντόμως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: