Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ....ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ DT

«Αποδεχόμαστε το κάλεσμα του Προέδρου της ΠΑΕ Κισσαμικός Κ. Αντώνη Ροκάκη και είμαστε έτοιμοι τις αμέσως προσεχείς ημέρες να προσπαθήσουμε όλοι μαζί από κοινού να πάρουμε την απόφαση που πρέπει ώστε οι δύο ιστορικές ομάδες του Νομού Χανίων να συνεχίσουν δυνατά και ενωμένα.
ΕΚ ΤΟΥ Δ. Σ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ»

Τελικά αντί να μας κάνουν αυτοί που διαλύονται πρόταση τους κάναμε εμείς... οπότε κορόιδα είναι να μην δεχτούν. Το έργο ολοκληρώνεται για το καλό του Χανιώτικου ποδοσφαίρου, για την μεγάλη ομάδα που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα δρώμενα του νομού... 
Απορία ο Πλατανιάς δεν είναι μεγάλη ομάδα ή μήπως δεν είναι του νομού; 
Μην ξεχάσω οτι αφού συμφωνούν και οι δυο η ανοικτή πρόσκληση της Τετάρτης τι ρόλο παίζει; 
Πάντως όλοι θα είμαστε εκεί.... για να ακούσουμε τα γιατί ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: