Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

ΕΚΤΟΣ ΒΑΡΔΙΑΣ

Μετά και το περιστατικό στα Χανιά και τον πνιγμό ενός νέου ανθρώπου μετά το πέρας της βάρδιας των Ναυαγοσωστών, καλό είναι να μπουν πινακίδες που να εξηγούν το ωράριο των παιδιών. Μάλιστα εδώ στην Κίσαμο είμαστε και τυχεροί μιας 3 από τις 8 διασώσεις, έχουν γίνει μετά την βάρδια των. Νομίζω ότι δεν στοιχίζει τίποτα, να τοποθετηθούν πινακίδες, ειδικά στο Τελωνείο που είναι απομονωμένο από μαγαζιά, σε 3-4 γλώσσες εκτός των Αγγλικών και Γερμανικών που μιλιούνται απο όλους, στα Ρωσικά μιας και και οι 3 περιπτώσεις που κινδύνευσαν ήταν Ρώσοι. 
Φυσικά οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν ούτε απο πινακίδες, αλλά πολύ περισσότερο από τις υποδείξεις των ναυαγοσωστών, όμως εμείς ας κάνουμε το χρέος μας, μιας και για επέκταση του ωραρίου δεν το συζητάμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: