Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

.

.

Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ

Γύρω στα 25 λεπτά είναι η αναμονή για να περάσουν τα 500 μέτρα της σήραγγας των Τοπολίων, αυτό καταγγέλλουν όλοι όσοι περνούν αυτές τις μέρες απο εκεί. Τα φανάρια είναι με χρονοδιακόπτη μικρής διάρκειας, με αποτέλεσμα να μαζεύονται αυτοκίνητα και απο τις δυο μεριές κάνοντας τον δρόμο αδιαπέραστο.
Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε δημοτικό τροχονόμο.... σήμερα που όλο και περισσότεροι τουρίστες μας επισκέπτονται έχουμε αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους... και φυσικά ακόμα δεν είμαστε στην φούρια του καλοκαιριού.
Ας ελπίσουμε οτι θα λύσει γρήγορα το πρόβλημα η δημοτική αρχή μας μιας και εναλλακτική λύση δεν υπάρχει.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: