Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΕΣΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ

ΠΡΟΣ: ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ
ΠΡΟΣ: ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.Σ ΚΙΣΑΜΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΜΕΙΖΩΝ & ΕΛΑΣΣΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου ζητάει ενημέρωση μέσω Δημοτικού συμβουλίου, με αφορμή τις πρόσφατες ενέργειες του Δήμου όσο αφορά την πλατεία Τζανακάκη.
Παρακαλούμε όπως ενεργήσετε σύντομα προκειμένου να βρεθεί μία λύση στο ζήτημα που προκύπτει προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.
Σας ευχαριστούμε και ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκριση σας!

-Και φυσικά ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος έχει κάθε συμφέρον να ρωτά για το γίνεται στην πλατεία Τζανακάκη και γιατί σταμάτησαν τα έργα. Ας ελπίσουμε οτι και θα λάβει απάντηση γιατί αυτή η κατάσταση στην πλατεία δεν εξυπηρετεί κανένα (ίσως ελάχιστους). Η Πλατεία Τζανακάκη πρέπει να είναι το στολίδι της πόλης αλλά αυτό δεν φαίνεται στον ορίζοντα

Δεν υπάρχουν σχόλια: