Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ Η ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ

 Σε Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Κισάμου για οδοντιατρικό έλεγχο και φθορίωση των παιδιών της Β΄ τάξης βρίσκεται η Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα της Περιφέρειας Κρήτης.
Οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας που επισκέφτηκαν χθες οι γιατροί της περιφέρειας είναι το 3ο Κισάμου και το σχολείο Δραπανιά, σήμερα θα λάβουν τις υπηρεσίες της Κινητής Οδοντιατρικής Μονάδας τα σχολεία 1ο και 2ο και Πλατάνου. Στόχος της δράσης είναι η προαγωγή της στοματικής υγείας και η πρόληψη μέσα από προληπτικό έλεγχο αλλά και την εκπαίδευση των παιδιών, ώστε να ακολουθούν απλά βήματα  καθοριστικά για την διατήρηση της στοματικής υγιεινής.



Δεν υπάρχουν σχόλια: