Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΘΑΥΜΑ!!!!!

Όπως με ενημέρωσε φίλος του blog, μηχανικοί της περιφέρειας Κρήτης εδώ και 2 μέρες πήγαν στο σημείο της καθίζησης στον ΒΟΑΚ κοντά στο πρατήριο Χατζηδάκη για να δουν από κοντά την κατάσταση. 
- Τώρα να αρχίσω να χειροκροτώ ή να περιμένω; Μετά από 4 χρόνια πήγαν να δουν!! Και επειδή είναι γνωστό στην Ελλάδα η ταχύτητα των διορθώσεων, ειδικά σε κομμάτια που για να γίνουν χρειάζεται και μελέτη, καταλαβαίνουμε οτι είμαστε ακόμα στην αρχή. Δεν πειράζει κάτι είναι και αυτό. 
Μακάρι να κάνω λάθος και να δούμε μέσα στην βδομάδα να το φτιάχνουν!! (ελπίζω όχι με κώνους που έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας).

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Στο σημειο υπαρχει υπογρια πηγη νερου που κατεβαινει απο το βουνο εαν δεν γινει εσκαφη να περαδτουν σωληνωσεις η καποιο ειδος γεφυρας καθε χρονο θα υπαρχει το ιδιο προβλημα

ΠΟΛΥΧΡΟΝΆΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ είπε...

Μη στενοχωριέστε παιδιά έχουν βάλει και φωτάκι που αναβοσβήνει το βράδυ οπότε όλα καλά!!!!!!!
Καλά δεν ντρέπονται καθόλου? Αλλά γιατί να ντρέπονται αφού (όπως είπε κάποιος περιφερειάρχης παλιότερα ) η Κρήτη αρχίζει από τη Σητεία και τελειώνει στο Κολυμπάρι και όπως βλέπετε το τηρούν με ευλάβεια.