Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ

Επειδή τις τελευταίες μέρες και λόγω των επερχόμενων εκλογών του Νέου Εμπορικού συλλόγου της πόλης, ακούω κάτι ψιθύρους από παλιούς μάλιστα επαγγελματίες "τι έχει προσφέρει ο σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια στην πόλη", τους παρακαλώ να ενεργοποιηθούν όλοι αυτοί (ονόματα δεν λέμε) και να κατέβουν υποψήφιοι, ώστε να προσφέρουν λίγο παραπάνω απ΄αυτό που έχει προσφέρει ως και σήμερα ο σύλλογος. Θα είναι η επιβράβευση όλων αυτών, που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να ψιθυρίζουν τις "γνωστές κακίες" σε κλειστά παρεάκια μάλιστα. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. 
Το αν χρειάζεται ο σύλλογος το ξέρουν όλοι οι ασχολούμενοι σοβαρά με τα του κλάδου, είναι μάλιστα ένα από τους πιο ενεργούς (προκαλώ να μου βρείτε άλλον) με αποδεδειγμένη προσφορά στα προβλήματα των επαγγελματιών και εμπόρων του Δήμου Κισάμου.
Αξιέπαινη και η σελίδα του συλλόγου που ενημερώνεται καθ΄εκάστη. 

1 σχόλιο:

Achillies97 είπε...

Μα φυσικα αφτα είναι τα αρνιτικα πνεύματα της παρικιας που δεν θα φερουν καλλο στην παρικια στα επομενα 1000 χρονια?