Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ


Στον κατάλογο αυτό, με τους σημαντικότερους Κρητικούς όλων των εποχών, που δίνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα "Πατρίς", για την ψηφοφορία, προστέθηκαν τις τελευταίες ώρες και 3 μεγάλες μορφές της γειτονιάς μας.
Ο Αναγνώστης Σκαλίδης, οπλαρχηγός των κρητικών επαναστάσεων από την Κίσαμο, βουλευτής στη διάρκεια της Κρητικής Πολιτείας, ο Γεώργιος Κορκίδης, επαναστάτης, αρχηγός της επαρχίας Σελίνου το 1866-69 και ο Κωνσταντίνος Κριάρης, οπλαρχηγός του Σελίνου στην επανάσταση του 1866.


Τιμή στο μνημείο του Αναγνώστη Σκαλίδη από δυο Κισσαμίτες την δεκαετία του 80΄
Φώτο από http://ganifantis.blogspot.com/



Εδώ μπορείτε όσοι θέλετε να ψηφίζεται
http://www.patris.gr/survey/index.php?sid=61312〈=el

Δεν υπάρχουν σχόλια: