Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ !!!

Τα περισσότερα ξενοδοχεία στην Κίσαμο είναι άδεια και μόνο κάτι λίγοι Τσέχοι έχουν έλθει φέτος. Οι Πολωνοί των προηγούμενων χρόνων μας εγκατέλειψαν μιας και οι Operator ήθελαν να κλείσουν τα μεγαλο- ξενοδοχεία με ψίχουλα.
Βέβαια και οι ξενοδόχοι δεν πρέπει να έχουν και πολύ κουκούτσι μυαλό και απτό παράδειγμα αυτό που συνέβη πριν λίγες μέρες στην Κίσαμο.
Κισσαμίτισα που μένει στο εξωτερικό θέλει να κλείσει δωμάτιο για 2 μήνες σε γνωστό ξενοδοχείο της παραλίας.
Παίρνει τηλέφωνο,\ και αφού εξιστορεί, τα γιατί, το πώς και πότε, ρωτάει αν έχουν δωμάτιο. Ο ξενοδόχος, μάγκας αλλά αυτό θα το κρίνεται εσείς, τις λέει ότι δεν υπάρχουν πολλά δωμάτια ελεύθερα και ότι έχει ένα που το δίνει 55 Ε την βραδιά Η κυρία λέει ότι θα το κλείσει για δυο μήνες και μήπως θα μπορούσε να τις κάνει καλύτερη τιμή.
Ο ξενοδόχος αμετακίνητος και........... για να μην σας τα πολυλογώ η κυρία αναγκάζετε να κλείσει στην Σαντορίνη δίκλινο μετά πρωινού στη τιμή των 35 Ε.
Με τις υγείες μας, τέτοιους μάγκες θέλουμε για ξενοδόχους, για να πάει ο τουρισμός μπροστά!!!
Τον Τσέχο όμως τον βάζουνε και με 25 Ε την βραδιά και του δίνουνε και αμάξι δώρο για όσο καιρό κάτσει στο ξενοδοχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: