Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ!!!!

Την...πρακτική του στην καλλιέργεια χασισοφυτείας, έκανε 43χρονος Ηρακλειώτης ο οποίος συνελήφθη επ' αυτοφώρω από άνδρες της δίωξης ναρκωτικών.
Ο 43χρονος, ο οποίος είναι φοιτητής του ΤΕΙ του τμήματος φυτικής παραγωγής, μετά από έρευνα ημερών, εντοπίστηκε να ποτίζει τα δενδρύλια σε περιοχή του δήμου Γαζίου.
Οι αστυνομικοί εκρίζωσαν 80 περίπου δενδρύλια κάνναβης ύψους έως και δύο μέτρα, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν 660 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Μαζί με τον άνδρα, συνελήφθη και μια 47χρονη με την οποία συζούσε.

http://apodimoikrites.blogspot.com/2009/06/blog-post_4002.html


Το παράξενο δεν είναι τι έκανε αλλά το ότι ήταν 43 χρονών και φοιτητής ! Αιώνιος φοιτητής φυτικής παραγωγής!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: