Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Εκλογές χωρίς ευτράπελα δεν γίνονται, ειδικά σε αυτές τις ευρωεκλογές που το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι η απίστευτη αποχή. Έτσι και φέτος κάποιοι δικαστικοί αντιπρόσωποι άργησαν να ξυπνήσουν, κάποιος άλλος έβαλε ταμπέλα «επιστρέφω αμέσως» έξω από το εκλογικό τμήμα, ενώ υπήρχαν και οι άτυχοι που έπεσαν θύματα ληστείας.
Στην γειτονιά μας ένα από τα καλά έγινε στο Εκλογικό τμήμα Λουσακιών.
Ο εκπρόσωπος ενός κόμματος, αντιλαμβάνεται ότι κάτι πάει λάθος με ένα δημότη που θέλει να ψηφίσει και δυνατά φωνάζει ότι θέλει να κάνει ένσταση!
Ο συγχωριανός του εκπρόσωπος και αυτός του άλλου χώρου αλλά και πειραχτήρι τρομερό γυρίζει και του λέει:
-Έχει δίκιο κάνε ένσταση, μόνο πάρε χαρτί και γράφτεινε"
Ξάφνου αλλάζει δέκα χρώματα και αφού ξεροκαταπίνει σιγανά -σιγανά ψιθυρίζει:
- Δεν κατέχω να γράφω, οπότε άκυρη η ένσταση !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: