Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

ΚΡΙΣΗ- ΚΡΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΦΑΡΜΑΚΙ

Ως και 50% έχουν μειωθεί οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία στην Κρήτη, παρά το γεγονός ότι οι τιμές των δωματίων έχουν συρρικνωθεί σημαντικά. Ανάλογη εικόνα επικρατεί και στα ενοικιαζόμενα δωμάτια αφού τα περισσότερα δεν έχουν καν ανοίξει!

Βέβαια στο κλαψούρισμα είναι όλοι καλοί, αλλά τον Πολωνό μικροτουρίστα τον βάζουμε και με 25 Ε την βραδιά και όλα πληρωμένα, ενώ εγώ που θέλω να πάω σε ένα γάμο στο Ηράκλειο το επόμενο τριήμερο όσα τηλέφωνα και να έκανα, όπου και να τα έκανα, κανείς δεν μου είπε λιγότερα από 93Ε το τρίκλινο την βραδιά!
Για να γεμίζεται ρε μάγκες κάνετε κανένα σκόντο στους Έλληνες γιατί σε μερικά χρόνια θα μας παρακαλάτε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: