Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ....ΕΛΕΟ "ΛΑΟΥΣ"

Απέλαση 55 Πακιστανών υπηκόων !!!!
Το υπουργείο Εσωτερικών προχώρησε στην απέλαση 55 Πακιστανών υπηκόων. Οι μετανάστες, συνοδευόμενοι από 40 Έλληνες αστυνομικούς και εφοδιασμένοι με ταξιδιωτικά έγγραφα από την πρεσβείας τους αναχώρησαν το απόγευμα για τη χώρα τους με ειδική πτήση charter. Στην ανακοίνωση του υπουργείου επισημαίνεται ότι οι απελάσεις αυτές χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Επιστροφών και ανάλογες δράσεις πρόκειται να συνεχιστούν, όπως προβλέπεται και από την ισχύουσα νομοθεσία.
Στο μεταξύ ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος προανήγγειλε μέσω του ΣΚΑΪ ότι το αργότερο ως τα τέλη Ιουλίου πρόκειται να τεθούν σε εφαρμογή μέτρα για την αντιμετώπιση της υποβάθμισης του κέντρου της Αθήνας, ώστε να αντιμετωπιστούν φαινόμενα όπως αυτά στον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών, με τις άγριες συμπλοκές με αφορμή τους λαθρομετανάστες. Άφησε επίσης να εννοηθεί ότι θα αντιμετωπιστεί και το ζήτημα του ΟΚΑΝΑ. ¨Όπως έχουμε ξαναπεί, η κυβέρνηση εξετάζει σχέδιο μεταφοράς των μη νόμιμων μεταναστών σε φρουρούμενους χώρους εκτός Αττικής.
Ο πρόεδρος της Κομισιόν Μανουέλ Μπαρόζο και ο Επίτροπος για θέματα μετανάστευσης Ζακ Μπαρό πρότειναν τη δημιουργία συστήματος ηλεκτρονικής καταγραφής εισόδου και εξόδου των μεταναστών από και προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και η προετοιμασία των Συνόδων της Κέρκυρας ήταν στο επίκεντρο των συνομιλιών που είχε η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη με το Νορβηγό ομόλογό της Γιούνας Γκαρ Στόερε, στο Όσλο.

http://www.antinews.gr

Όσο θα ανεβαίνουν τα ποσοστά του Καρατζαφέρη τόσο θα υιοθετούνται οι θέσεις του από την κυβέρνηση σε πολλές από τις ακραίες θέσεις που κατά καιρό έχει διατυπώσει αυτός και το κόμμα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: