Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ
Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου η Δημοτική Επιχείρηση διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά Μουσικοχορευτικές βραδιές στην Πλατεία Τζανακάκη. Οι εκδηλώσεις αυτές ξεκίνησαν την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009 και στηρίζονται από: το Ψητοπωλείο «Πέτρα»-Αγγελιουδάκης Αντώνης -Στεφανής Καπής, την «Πλατεία Καφέ»- Χαραλαμπάκης Παναγιώτης, και το Καφέ «Αέρας»-Παπαδάκης Αντώνης. Θα διαρκέσουν μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου 2009, όπου στο διάστημα αυτό θα συμμετάσχουν μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα της περιοχής μας.
Αυτή την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009 από τις 21:00 έως τις 24:00 μ.μ θα μας διασκεδάσουν οι: Γεώργιος Μυλωνάκης (βιολί), Γιώργος Σκευάκης (λαούτο), Αντώνης Μυλωνάκης (λαούτο), Φώτης Χαιρετάκης (λαούτο), Στέφανος Μαράκης (μπάσο) και θα χορέψει το χορευτικό συγκρότημα «Η Κίσαμος» της Άλκηστης Ξηρουχάκη. Την ερχόμενη Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009 θα μας διασκεδάσει το μουσικό σχήμα του Γιάννη Χορευτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: