Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΗ ΒΕΝΤΕΤΑ

Νεκρός έπεσε χθες το μεσημέρι ένας άνδρας, ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμούς από ένα νεαρό άτομο, στην συμβολή των οδών Ελλησπόντου και Γρηγορίου Λαμπράκη, στην Νίκαια. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τη φονική ενέδρα στον 73χρονο έστησε άγνωστος, έξω από ψητοπωλείο στη Νεάπολη της Νίκαιας. Όταν ο ηλικιωμένος πήγε να μπει στο αυτοκίνητό του, ο δράστης τον πυροβόλησε τρεις φορές στο κεφάλι. "Η Κρητική βεντέτα τον έφαγε"φέρετε να είπε στην αστυνομία η σύζυγος του θύματος.
Ο 73χρονος το 1977 είχε σκοτώσει για κτηματικές διαφορές έξω από το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης 'Κουρδιστό πορτοκάλι' στο Ρέθυμνο ένα συγχωριανό του. Είχε εκτίσει μάλιστα πολύχρονη φυλάκιση και τα τελευταία χρόνια για τους λόγους αυτούς είχε φύγει από την Κρήτη! Καταγόταν από την Ασή Γωνιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: