Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ΦΡΕΣΚΑ ΝΕΑ


Τα φρέσκα νέα έρχονται και από την Αθήνα!
Α) Κύρια αγωγή κατατέθηκε σήμερα από τον δικηγόρο κ. Διάκο στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.Β) Κάποιος από αυτούς που έκαναν την αγωγή εναντίων των εταιριών δεν υπογράφει για άρση των ασφαλιστικών μέτρων!

Απορία: Γιατί έγινε και άλλη αγωγή, αυτή από την Αθήνα;
Συμπέρασμα: Όσα γράφουν οι εφημερίδες για λειτουργία των κινητών από αύριο, είναι ..ψέμα!!!!
Αποτέλεσμα: Ζήσε Μάη ..... για να ξαναδείς να λειτουργεί κινητό στο Καστέλλι!!!


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ούρλιαζε ο γνωστός "εργολάβος" πτώσης κεραιών κ.Διάκος στα κανάλια, ότι προχωράει σε άρση των ασφαλιστικών και σήμερα καταθέτει αγωγή!!

Αυτοί είναι οι επαγγελματίες οικολόγοι και ανησυχούντες. Αυτοι οδηγούν την Κίσσαμο και πόσες άλλες πόλεις στον μαρασμό

Και πάλι ντροπή. Ντροπή και στη δικηγόρο που έλεγε σήμερα στη Νέα Τηλεόραση όταν τις είπαν πως το Μετσόβιο έχει κάνει μετρήσεις που δείχνουν πως δεν υπάρχει πρόβλημα "πιο μετσόβιο μου λέτε τώρα!"

Μόνο ο Διάκος, η Ριτζάκη και οι "οικολόγοι" ξέρουν την αλήθεια...όλοι οι άλλοι είναι οι ψεύτες...

Ντροπή!

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω πως πρεπει να κρατήσουμε την ψυχραιμια μας.Αυτοι που ξεκίνησαν αυτή την ιστορία δεν υπολόγιζαν αυτά τα αποτελέσματα,και προσπαθούν με καθε τρόπο να επανορθώσουν,ας μην τους ρίξουμε στόν Καιάδα.Νομίζω πως όλοι οι άνθρωποι κάνουμε λάθη αρκεί να τα αναγνωρίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Τα λάθη πληρώνονται. Ορισμένες φορές μάλιστα πολύ ακριβά. Ας πρόσεχαν. Δεν ήξεραν , δεν ρώταγαν?

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα! Διότι αυτά δεν ήταν λάθη. Ηταν κινήσεις απο ότι αποδείχτηκε, καλά οργανωμένων συμφερόντων. Πλέον οι μάσκες πέσανε, και η κοροιδία φάνηκε. Απορώ... υπάρχουν κάποιοι που να πιστεύουν ακόμα ότι αυτούς τους ενοχλούσε η ακτινοβολία όπως λένε, ή οι άδειες των κεραιών; Αμφισβήτισαν το Μετσόβιο Πολυτεχνείο, την ΕΕΤΤ, τα ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ, για να περάσουν τα συμφέροντα τους. Μπορούν λοιπόν αυτοί να μας αποδείξουν εφόσον ξέρουν, ότι οι κεραίες ξεπερνούν τα όρια;;; Φυσικά και όχι!!! Μόλις τους το πείς.... το γυρίζουν στις άδειες...