Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

"PHOENIX EXPRESS 2009"

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώθηκε ότι η Φρεγάτα "ΣΑΛΑΜΙΣ" θα συμμετάσχει στην πολυεθνική άσκηση «PHOENIX EXPRESS 2009», η οποία θα διεξαχθεί από 22 Απριλίου έως 14 Μαΐου στην ευρύτερη περιοχή Κεντρικής – Ανατολικής Μεσογείου καθώς και στη ναυτική βάση της Σούδας στη Νήσο Κρήτη.
Η άσκηση περιλαμβάνει υποδοχή των συμμετεχόντων χωρών, καθώς και θεωρητική – πρακτική εκπαίδευση του προσωπικού στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ), στη Ναυτική Βάση της Σούδας από 22 Απριλίου έως 4 Μαΐου, εν πλω εκπαίδευση στη θαλάσσια περιοχή Ανατολικά της Σικελίας από 4 έως 10 Μαΐου και σκέλος απενημέρωσης – ολοκλήρωσης της ασκήσεως στην Ναυτική Βάση του Τάραντα στην Ιταλία από 11 έως 14 Μαΐου 2009.

Υ.Σ Κοσμοπλημμύρα στα Χανιά !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: