Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 7 Απριλίου 2009

ΕΙΠΕ

«Μας επηρεάζει πάρα πολύ καθώς καλώς ή κακώς το κινητό έχει μπει στην ζωή μας. Όμως πρέπει να τηρούνται τα νόμιμα ώστε να μην υπάρχουν αυτές οι αμφιβολίες, πάνω στις οποίες στηρίζεται και το Δικαστήριο, για το ότι βλάπτουν την υγείας μας. Έτσι βρισκόμαστε τώρα σε μιαν έρευνα για το τι θα κάνουμε. Βεβαίως και δεν μπορεί να μείνει η περιοχή χωρίς την χρήση κινητού και η άποψή μου είναι πως θα πρέπει να μπουν νόμιμες κεραίες μικρής ισχύος οι οποίες δεν είναι τόσο βλαβερές στην υγεία των κατοίκων της περιοχής...Για το που θα μπουν θα πρέπει να συζητήσουμε με τις εταιρείες να μας πουν τις απόψεις τους και εκεί θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε για την τοποθέτηση στην κατάλληλη θέση νόμιμων κεραιών».
Σκουλάκη Φρόσω
Δήμαρχος Κισάμου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι σχέση έχει κυρά μου η αδεια από την πολεοδομία που δεν είχαν οι κεραίες σε σχέση με την ακτινοβολία?γιατί από ότι ξέρω η ΕΕΤΤ που είναι υπεύθυνη για την αδειοδότηση όσον αφορά την ακτινοβολία είχε δώσει άδεια.