Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 11 Απριλίου 2009

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ;

Παιδιά άλλο η άρση των ασφαλιστικών και άλλο η αναστολή εκτέλεσης των ασφαλιστικών! Αυτά για κάτι παιδιά που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία !!
Η ερώτηση πάντως της ημέρας είναι : Ποιά εταιρεία ξεχωρίζει τους πελάτες της σε καλούς και κακούς, γιατί διαδόθηκε ότι δεν θα πληρώνουν πάγια αυτοί που έχουν πολλές συνδέσεις στην εν λόγω εταιρεία, οι υπόλοιποι τι είναι τα κορόιδα;
Άντε βγάλτε μια καθαρή ενημέρωση προς πελάτες σας, μην εκμεταλλεύεστε την κατάσταση!
Το ίδιο πρέπει να γίνει και με τις άλλες εταιρείες, τι φταίει ο πολύς κόσμος να χρεώνεται κάτι που δεν έχει;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς θα αποζημιωθούν τα πάγια δεν έχουν καμμία ανάγκη οι εταιρείες να 'κλέψουν' ούτε πρόκειται να αλλάξει ο ισολογισμός τους.

Η ιστορία είναι μία και δεν μπορεί να διαψευθεί απο κανέναν :

Απο το 2004 η οδοντίατρο μαζί με τον Κουναλάκη παλεύουν να ρίξουν την κεραία της Cosmote

To 2005 O Βαρουχάκης φώναξε την Cosmote γιατί έπρεπε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα

Ηρθε η Cosmote στο δημαρχείο ήρθαν και πολίτε ήρθε και ο δήμαρχος ήρθε και ο Κουναλάκης. Τους εξήγησαν απο την Cosmote τα πάντα πως δουλεύει η κεραία, τι εκπέμπει, γιατί είναι αναγκαία η λειτουργία της εκεί και όχι να βρίεκεται έξω απο την πόλη,τους ΄μοίρασε έντυπα ενημερωτικά και μεταφράσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, πήγαν στα σπίτια τους και στην οδοντίατρο και μετρήσαν με πανάκριβα μηχανήματα της πλάκας οι τιμές ούτε 0,1 Volt, ανένδοτη η οδοντίατρος να φύγει μακριά να μην την βλέπω, βρέ καλή μου βρέ χρυσή μου τίποτα, ο Κουναλάκης εγκατέλειψε 'εγώ δεν τις πιστεύω τις μετρήσεις είπε' προφανώς δεν τον βόλευαν.Μέχρι τον κεντρικό δρόμο πήγαν βραδιάτικα μέχρι τις 12 και μετρούσαν....

Μετά ήρθε και το πολυτεχνείο και εγκατέστησε και μόνιμο μηχάνημα έξω απο τον ΟΤΕ στο βενζινάδικο σε ύψος οριακά χαμηλώτερο απο το οριζόντιο της κεραίας του ΟΤΕ άρα μέγιστες τιμές κατέγραφε

Της πλάκας οι μετ΄ρησεις 0.88 V/m απο όλες τις κινητές τηλεφωνίες με όριο το 48 v/m

Ησυχία για κάνενα χρόνο και ήρθε ο δικηγόρος απο την Αθήνα με τους επιστήμονές του και την τρομολαγνία οργάνωσε μαζί με Κουναλάκη και σία (με το φέσι της οικολογίας γίνονται δήμαρχοι η θέλουν να γίνουν !!) τις ημερίδες τρόμαξε ο κόσμος συνέχισε και, στο Ρέθυμνο όπου νάναι και στο Ρέθυμνο τα ίδια θα πάθουν 15 κεραίες θα κατεβάσει η Νομαρχία και προφανώς όλες στο κέντρο !!!! νάναι καλά ο Διάκος ο δικηγόρος.

Καιο νάτα μας ο καταφερτζή ο Διάκος τα κατάφερε 5 ώρες είχε στο δικαστήριο τις εταιρείες το λάδι τους έβγαλε, και νά οι αποφάσεις και τι να κάνοιυν οι εταιρείες να μην κλείσουν τις κεραίες να είναι ακόμα πιο παράνομες !!!

Και τώρα πάνε να φάνε και ξύλο οι εταιρείες που δεν έχουν σήμα ρεζίλι διεθνώς.

Ό δικηγόρος με το πούρο του στη σπιταρόνα του στην Αθήνα, η Κίσσαμος χωρίς κινητά οι ταξιτζήδες σε όρια παροξυσμού και η αγορά βρίζει. Και ο Κουναλάκης να βγάζει και ανακοινώσεις ότι ντε και καλά έκανε καλά.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Αυτά τα ξέρουμε κανένα νεώτερο έχουμε;
Αλλά ας μην το κάνουμε και θέμα οτι οι κεραίες είναι αθώες!!
Αν ήταν γιατί τόσα χρόνια δεν έβγαζαν τις άδειες;
Δεν μιλάμε για την cosmote αλλά για τις άλλες τις καμουφλαρισμένες!
Άκουγα σε τηλεοπτικό σταθμό τον εκπρόσωπο της wind και τρελλάθηκα! Ελεγε οτι και η cosmote...όλες τις άδειες τις έχομε μας λείπει η περιβαντολογική...άραγε στο δικαστήριο γιατί προσκόμησαν μόνο μια οι υπόλοιπες που ήταν.
Το ρεζουμε της ιστορίας είναι οτι η κίσαμος δεν έχει κινητά και αυτό οφείλετε σε πολλούς παράγοντες.
Ας καταλάβουμε όμως κάτι επιτέλους αυτοί που ψηφίζουμε και θέλουνε το καλό μας ας πάρουν θέση και αν δεν μπορούν μεγαλόφωνα ας το πράξουν ψυθιριστά, ο λαός περιμένει απο αυτούς να βγάλει το φίδι απο την τρύπα και οχι αυτοί να περιμένουν τον λαό.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ... ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7000 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΘΕΣ ΛΟΓΩ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙ9ΚΟ ΘΕΣ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ ΟΙ ΠΕΡΙΒΒΑΛΟΝΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ (ΤΗΣ ΕΕΑΕ 'ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ' ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕΤΤ (ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ) ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΕΣ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΥΠΟΥΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΥΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΕΙ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΠΑΠΙ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ. ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ? ΚΕΡΑΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ? ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ? ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΕΡΑΙΩΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΡΑΒ ΔΡΟΜΟ ΕΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ....... ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΤΗΛΕΙΜΕΝΟΙ A PRIORI ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ , ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΟΥ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ......

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Καλά οι τεχνικοί των εταιριών (ανώνυμοι)δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν ; Μόνο να απαντούν ξέρουν ;
Θέλετε να μας πείσετε οτι όλα είναι καλά και όλα τα κάνατε νόμιμα;
Κοροιδεύεται τον κόσμο με τα ψέματα σας, άκου εκεί όλα νόμιμα και μόνο οι περιβαλλοντικες μελέτες σας έλειπαν;