Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ "ΕΙΡΗΝΑΙΟ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Την Kυριακή 10 Μαίου, θα γίνει η εκδήλωση των πολιτιστικών συλλόγων Αττικής για τον γέροντα Ειρηναίο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κρητικό κέντρο "Γαλάζιο" Καυτατζόγλου 46 στα Πατήσια, στις 12 το μέσημέρι.
Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο κ. Λουπάσης Ελευθέριος, προέδρος Κισσαμιτών, ο κ. Ηλιάκης Θεόδωρος, πρόεδρος Σελινιωτών.
Θα ομιλήσουν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, ο διευθυντής του Αννουσάκειου Ιδρύματος Αιδεσιμώτατος Αρετάκης Αντώνιος και ο βουλευτής Χανίων κ. Σκουλάκης Εμμανουήλ.
Τα έσοδα απο την εκδήλωση θα διατεθούν στο Αννουσάκειο Ίδρυμα.
Παρακαλούνται όλοι οι Κισσαμίτες και Σελινιώτες της Αττικής, όπως δώσουν το παρόν στην εκδήλωση για τον Ειρηναίο μας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας : Λουπασάκης Ε. 6975734803, Ηλιάκης Θ. 6972928089

Δεν υπάρχουν σχόλια: