Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ.....

ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ…ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ

"Είναι τραγικό το να παίρνεις τηλέφωνο στο ΕΚΑΒ και να ζητάς άμεσα ασθενοφόρο στην οδό Βάμου (Κουμ Καπί) και ο τηλεφωνητής από το Ηράκλειο να στέλνει το ασθενοφόρο στον…Βάμο. Και βέβαια ο τηλεφωνητής δεν φταίει σε τίποτε καθώς δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει επακριβώς τους δρόμους, τις περιοχές, τις κονταρίδες σε ολόκληρη την Κρήτη.
Όμως εκείνοι που αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα κεντρικό τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ Κρήτης στο Ηράκλειο καταργώντας τα τοπικά, δεν γνώριζαν πως όταν υπάρχει άγχος, καθώς πιθανόν να κινδυνεύει μια ζωή, εκείνος που καλεί το ΕΚΑΒ δεν μπορεί να έχει την ψυχραιμία να δώσει όλες τις σωστές και λεπτομερείς οδηγίες και πως πρέπει ο τηλεφωνητής να γνωρίζει άριστα την κάθε περιοχή για να μην χαθεί ούτε λεπτό;"
http://sfinesnaps.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: