Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

16 ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΟ*

Δυο γνώμες μες στην πόλη της Κισάμου υπάρχουν αυτήν την στιγμή! Οι μισοί βρίζουν αυτούς που πρωτοστάτησαν για τον δικαστικό αγώνα εναντίων των εταιριών κινητής τηλεφωνίας και από την άλλη οι υποστηρικτές που χαίρονται. Ο καιρός θα δείξει ποιοι έχουν δίκιο.
Το σίγουρο είναι ότι οι πρώτες ώρες είναι δύσκολες, ιδιαίτερα για την νεολαία που είχε μάθει να έχει κολλημένο το κινητό στο αυτί της!!
Το αδιευκρίνιστο βέβαια στην υπόθεση είναι αν οι εταιρείες σαμποτάρουν την Κίσαμο και δεν αυξήσουν τα σήματα στις περιμετρικές κεραίες, περιμένοντας τις αντιδράσεις των πολιτών και της νεολαίας που θέλει το κινητό !!!
Από την άλλη, για φανταστείτε να ξεκινήσουν και σε άλλες πόλεις οι οικολογικές ομάδες και οργανώσεις να "σέρνουν" τις εταιρίες στα δικαστήρια; Χαμός !!!
Τελικά σε μια ακτίνα 4 χιλιομέτρων απο το κέντρο της πόλης καμιά εταιρεία δεν έχει σήμα!

* Θα τις μετράμε τις ώρες όπως όταν κόβουμε το τσιγάρο!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΕ ΠΑΛΙ Η ΚΙΣΑΜΟΣ! ΚΡΙΜΑ! ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΑΠΟΔΑ ΟΛΑ! ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ ΠΙΣΩ! ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΑ! ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?
ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ Η ΚΙΣΑΜΟΣ?
Τι θα γίνει απο δώ και πέρα?
Να τα πετάξουμε τα κινητά?
ΝΑΙ αλλά στα κεφάλια αυτών που φταίνε