Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 12 Απριλίου 2009

ΚΙΝΗΤΟ-ΠΟΙΗΣΗ

Η Vodafone έστειλε τελικά σε όλους τους πελάτες της (στην Κίσαμο) ανακοίνωση ότι δεν θα πληρώσουν τα πάγια των επόμενων δυο μηνών!
Καλά κάνει έτσι θα κερδίσει και πελάτες μιας και οι άλλες "αγρόν ηγόρασαν".
Βέβαια αυτό μας βάζει και σε υποψίες, αφού χαρίζονται τα πάγια δυο μηνών, μάλλον τόσο θα είναι και ο ελάχιστος χρόνος για να ξαναδούμε σήμα στα κινητά μας.
Πάντως την επόμενη βδομάδα υψηλόβαθμα στελέχη της Cosmote, θα βρίσκεται στην Κίσαμο, οι πληροφορίες λένε ότι ήδη υπάρχει χώρος έξω από την πόλη για την νέα κεραία της εταιρείας! Μακάρι γιατί όλοι πια πιστεύουν ότι το σήμα δεν "υπάρχει" στην πόλη επειδή κάποιοι θέλουν να κάνουν .....αντίποινα !!!!

Σήμερα είναι και μια ξεχωριστεί μέρα για τους οικολόγους της Κισάμου, αλλά περισσότερα θα σας πούμε αύριο!!

1 σχόλιο:

ΝΑΠ.Σ. είπε...

Και εγώ ο αφελής αναρωτιέμαι. Όλοι οι "ευαίσθητοι" περι της νομιμότητας των κεραιών , των αδειών περιβαλλοντικών επιπτώσεων κλπ, θα ασχοληθούν για το αν η νέα κεραία θα έχει τις άδειες, ή επειδή είναι έξω απο την πόλη, κάποιοι θα στρουθοκαμηλίσουν;