Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΡΜΠΟΥΔΑΚΗ ΑΝΔΡΕΑ

 Ο Δήμαρχος Κισάμου, Γιώργος Μυλωνάκης, και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Γιώργος Χαχλάκης, επιθυμούν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες στο πρόσωπο του κυρίου Μπορμπουδάκη Ανδρέα, με καταγωγή από τους Ασκούς Πεδιάδος, για τα 35 χρόνια συνεχούς προσφοράς του στην εκπαίδευση, έχοντας διατελέσει τη θητεία του με υποδειγματικό τρόπο.
  Το εκπαιδευτικό του έργο υπήρξε σπουδαίο όλα αυτά τα χρόνια στο ΕΠΑΛ Κισάμου.
Ήταν πάντα δίπλα στα παιδιά, τους γονείς και τους συναδέλφους του με πολλή αγάπη, φροντίζοντας για την ομαλή λειτουργία του σχολείου όπου και διετέλεσε διευθυντής για 8 χρόνια.
Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία και όμορφες οικογενειακές στιγμές.
Ο Δήμαρχος Κισάμου                    Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας
 Γεώργιος Μυλωνάκης                   Γεώργιος Χαχλάκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: