Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΩΝ

Οι μισθοί των αντιπροέδρων Α'Β'Γ'Δ και μελών της Μονομετοχικής του δήμου Κισάμου...  αναρτήθηκαν στην διαυγεια του Δήμου μας. Είναι πλέον στην ευχέρεια καθενός μας να τους δει αλλά και να καταλάβει οτι τα λεφτά είναι πολλά. 
Φυσικά δεν μιλάμε για μια πρωτοεμφανιζόμενη κατάσταση σε αυτήν την εταιρεία, αλλά ειδικά η νέα δημοτική αρχή φαίνεται οτι τα δίνει με μεγαλύτερη άνεση.... Είμαι σίγουρος οτι με τόσα λεφτά στα επόμενα χρόνια το Λαφονήσι θα πρέπει να αστράφτει, ο Μπάλος να είναι δακτυλοδεικτούμενος, θα πρέπει οι αποφάσεις που θα παρθούν για την προστασία των περιοχών αυτών αλλά και τα έργα ανάδειξη των να είναι εφάμιλλες και των αμοιβών των μελών του Δ.Σ.  
- Πάντως με τα σημερινά δεδομένα και με την τουριστική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας, αλλά και στην γειτονιά μας, θα είναι απο τις λίγες φορές που η συγκεκριμένη εταιρεία θα μπει μέσα..... Μάλιστα ευκολότερα θα λυθεί το θέμα της Αγίας Σοφιάς με την διεθνή κατακραυγή που δέχεται ο Τούρκος, απ ότι θα λυθεί το θέμα των 90.000 Ε -100.000 Ε που δίνονται δεξιά και αριστερά δίχως δικαιολογία ετησίως.
Με 100.000 Ε τι έργα ανάγκης γίνονται άραγε στον Δήμο μας; Τι μπορεί να κάνεις κανείς με 100.000 Ε σε ένα δήμο που έχει θρουλήσει τα τελευταία χρόνια;

Δεν υπάρχουν σχόλια: