Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

ΧΡΥΣΗ Η ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΟ

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ
 Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 05 Ιουλίου στο Εθνικό Στάδιο Χανίων οι Διασυλλογικοί αγώνες  στίβου Κ18 για τον όμιλο Δυτικής Κρήτης, όπου είναι οι τελευταίοι αγώνες στην κατηγορία και οι επιδόσεις των αθλητών, τους δίνουν την πρόκριση για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα στίβου. Η εξαιρετική επίδοση της Παπαδογιωργάκη Κατερίνας (φωτο πάνω δεξιά) που της εξασφάλισε το χρυσό μετάλλιο με άνεση, με βολή 11,44m, της δίνει και πιθανή πρόκριση στα Πανελλήνια. Η αθλήτρια του Φραντζεσκάκη Λάμπρου παρόλο την ελλείπει προπόνηση λόγω covid-19 , κατάφερε να ξεχωρίσει στην κατηγορίας της.
 Οι αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου πλασαρίστηκαν στις πρώτες θέσεις των μεταλλίων με συνολική συγκομιδή τα 4 μετάλλια. Αναλυτικότερα οι επιτυχίες για τον Αθλητικό Όμιλο της Κισάμου είναι οι εξής:
1η θέση:  Παπαδογιωργάκη Κατερίνα στο αγώνισμα της σφαιροβολίας με βολή 11,44m
2η θέση: ο Σαπουνάκης Αντώνης (φώτο αριστερά) στα 1.500m  με χρόνο 5:49,48
3η θέση: η Σχοινοπλοκάκη Σταυρούλα στο αγώνισμα της σφαιροβολίας με βολή 9,24m και η Συμπόνη Κατερίνα στα 1.500m με χρόνο 6:04,81
4η θέση: Φαλελάκη Έφη στα 100m 15,33 στην Δ’ σειρά
5η θέση: Βερυκάκη Νεκταρία στο αγώνισμα της σφαιροβολίας με βολή 8,74m, Φαλελάκη Αντωνία στα 1500m με χρόνο 7:09,94
Με την αποστολή του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου ήταν ακόμα οι αθλητές: Λιουγιάκη Μιχαέλα, Ποντικάκη Στέλλα και ο Μπιτσάκης Μιχάλης, ο οποίος δεν αγωνίστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: