Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ

 Προπόνηση στα νερά και τα "ρεύματα" της Γραμβούσας για τον Κώστα Βαρουχάκη που θα επιχειρήσει το τόλμημα "Ταξιδεύοντας από τον Μπάλο", ένα κολυμβητικό "αγώνα", με ένα αθλητή τον Κώστα, και με σκοπό την στήριξη του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κισάμου (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κισάμου) και πιο συγκεκριμένα, η δημιουργία μίας ειδικά διαμορφωμένης αίθουσας αισθητηριακής ολοκλήρωσης.
Η διαδρομή από τον Μπάλο ως και την Κίσαμο που είναι περίπου 25 χιλιόμετρα και ο Κώστας θα χρειαστεί γύρω στις 9-10 ώρες κολύμπι.
Καλή δύναμη

2 σχόλια:

😎😎😎 είπε...

Η απόσταση είναι περίπου στα 10 με 11 μίλια. Καλή δύναμη στον Κωστή!!!

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

σωστα χιλιόμετρα αλλά και πάλι πολλά είναι