Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ανοίγει ο δρόμος για την πρώτη Γενική Γραμματέα του Δήμου Κισάμου αφού η πολιτεία δίνει πλέον αυτό το δικαίωμα σε δήμους με μικρότερο πληθυσμό απο 20.000 που ίσχυε ως και σήμερα. Μετά και την παραίτηση από την θέση της ειδικής συμβούλου, του Δήμου Κισάμου, η κα. Πόπης Καπετανάκη -έχει υποβάλει την παραίτηση της εδώ και ένα μήνα- αναμένει το ΦΕΚ για την επίσημη πρόσληψη της, και αποτελεί προσωπική επιλογή του Δημάρχου κ. Μυλωνάκη για την θέση του Γενικού Γραμματέα του δήμου μας. 
Έτσι χωρίς απρόοπτα, απο τον Σεπτέμβριο το αργότερο, ο Δήμος Κισάμου θα έχει την πρώτη Γενική Γραμματέα, μια πολύ υπεύθυνη όσο και κουραστική θέση. 
*Η Πόπη Καπετανάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κίσαμο σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τμήμα Φυτικής Παραγωγής με ειδικότητα στην Αρχιτεκτονική Τοπίου.
Ως Γεωπόνος έχει εργασθεί στον ΕΛΓΑ και στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ), σε ομάδες παραγωγών καθώς και ως γεωπόνος – μελετητής σε προγράμματα αγροτικών ενισχύσεων. Επίσης εργάσθηκε στο ΚΕΠ του πρώην Δήμου Μηθύμνης και στο Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) – Παράρτημα Κρήτης ως σύμβουλος γυναικείας επιχειρηματικότητας και υπεύθυνη γυναικείων συνεταιρισμών Κρήτης. Από το 2011 έως το 2014 εργάσθηκε ως ειδικός συνεργάτης – γεωπόνος στον Δήμο Κισσάμου, υπεύθυνη αγροτικών θεμάτων, προγραμμάτων, Γαλάζιων Σημαιών κ.α. και από την εκλογή του κ. Μυλωνάκη ήταν ειδικός σύμβουλος του.
Καλή επιτυχία

Επόμενος στόχος όσο δύσκολος και αν ακούγεται και φαίνεται για τον δήμο μας, η στελέχωση της τεχνικής υπηρεσίας.... για να σταματήσουμε και τα παρακάλια στους όμορους δήμους με την σύνταξη μελετών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: