Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΖΗΤΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Προς Δήμο Κισσάμου 08-07-2020
Κυρία Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
Κοινοποίηση : κ. Δήμαρχο
ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Οι υπογράφοντες Δημοτικοί Σύμβουλοι, έχοντας υπ' όψη τη διάταξη της παρ. 2 του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87) όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του Ν.4555/18 (ΦΕΚ 133 Α’) και εκ νέου με την παρ. 2 άρθρου 10 του Ν.4674/20 ζητάμε να προσκαλέσετε σε συνεδρίαση το Συμβούλιο το αργότερο μέχρι την έκτη ημέρα από την υποβολή της παρούσας, για συζήτηση και απόφαση στα παρακάτω θέματα: α) Πορεία ανέγερσης νέων λυκείων Κισσάμου και ενημέρωση το τι συμβαίνει στον υπάρχοντα χώρο των λυκείων, σύμφωνα και με την δημόσια επιστολή στα ΜΜΕ του εκπαιδευτικού και πρώην δημοτικού συμβούλου Κισσάμου κυρίου Ψωματάκη Εμμανουήλ.
β) Ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη των θεμάτων που άπτονται της λατομικής δραστηριότητας γύψου περιοχής Στομίου Χρυσοσκαλίτισσας.
Η εν λόγο συνεδρίαση επιβάλλεται να πραγματοποιηθεί σε χώρο που να πλήρη τις προϋποθέσεις του νόμου. Οπότε ενδεδειγμένοι χώροι είναι στην παρούσα στιγμή είτε το Φαλδάμειο είτε το Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου και Σελίνου.
Με εκτίμηση. 
Οι Αιτούντες Δημοτικοί Σύμβουλοι
Σταθάκης Θεόδωρος, Γλαμπεδάκης Βασίλειος, Ξυπολιτάκης Εμμανουήλ
Ψαράκης Νεκτάριος, Καστανάκης Γεώργιος, Μακράκης Γεώργιος
Πατερομιχελάκη Νικολακάκη Αικατερίνη, Βαρουχάκη Σταυρούλα
Δερουκάκης Εμμανουήλ, Καρτσωνάκης Γεώργιος, Λιουδάκης Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: