Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

ΚΑΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ

Είναι γνωστό οτι το οδικό δίκτυο στον Δήμο μας είναι χάλια. Ειδικά εντός της πόλης σε πολλά σημεία η άσφαλτος είναι διαλυμένη και όπως κάποιοι λένε το μόνο που γίνεται είναι να μπαλώνονται οι λακκούβες μετά απο φωνές. Λίγη άσφαλτο έπεσε, σε δυο δρόμους που θα έπρεπε να είναι δακτυλοδεικτούμενοι... παράλληλος Τελωνείου και Μαύρο Μώλος. ..κι οι δυο πολυσύχναστοι αλλά πολύ ταλαιπωρημένοι. Φέτος μπαλώθηκαν προσωρινά... αν και στο Μαύρο Μώλος είναι και το μέρος που θα φιλοξενήσει ελπίζουμε προσωρινά (15-20 χρόνια τόσο είναι το προσωρινό εδώ) και το ΕΠΑΛ Κισάμου, εφόσον με το καλό έλθουν τα προκάτ.
Τέλος πάντων καλό είναι να βγει καμιά μελέτη αντικατάσταση της ασφάλτου ειδικά σε αυτές τις περιοχές αλλά και σε άλλες που η άσφαλτος θρουλλά. Δείτε έξω απο την Λουσακιανή διασταύρωση... χρόνια τώρα προσπαθούμε να καλύψουμε τις λακκούβες με μπαλώματα, αλλά το πρόβλημα παραμένει.
-Και το αστείο της υπόθεσης....
Η παραπάνω φώτο προορίζεται για βραβείο ..ενώ ο δρόμος είναι χάλια, βάλανε την δημοτική άσφαλτο προς την αυλή εκεί που παρκάρουν τα αυτοκίνητα .... είναι απο τα γνωστά παρακαλετά κάποιων, που οι δημοτικοί εργάτες δεν μπορούν και να κάνουν αλλιώς.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: