Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

ΤΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!!

Διαβάζοντας τα Τουρκικά Νέα έμεινα με το στόμα ανοικτό....
Γράφουν λοιπόν...
Επί του παρόντος η Ελλάδα έχει εξοπλίσει 21 από τα 23 νησιά στο Αιγαίο κατά παράβαση των συνθηκών. Εγκατέστησε συνολικά 2 μηχανοκίνητες μεραρχίες, 4 μηχανοκίνητες ταξιαρχίες, 15 τάγματα-συντάγματα, κατασκευάστηκαν τέσσερα αεροδρόμια και εγκαταστάθηκαν εκατοντάδες άρματα μάχης, θωρακισμένα οχήματα, πυροβόλα και χιλιάδες στρατιώτες. Η Ελλάδα από το 2004 που εισέβαλε σε 18 τουρκικά νησιά και δύο τουρκικές βραχονησίδες, τις εξόπλισε και αυτές. Η Ελλάδα στα νησιά μας που κατέχει, σύστησε 7 χερσαίες βάσεις ,4 ναυτικές βάσεις και 2 βάσεις ελικοπτέρων ενώ εγκατέστησε στα νησιά μας περισσότερους από 5.000 Έλληνες στρατιώτες.
Η Τουρκία πρέπει να διασφαλίσει την εκκένωση των καταληθφέντων νησιών μας και να ανοίξει στρατιωτικές βάσεις όπου χρειάζεται ανάγκη στα νησιά μας. Η Ελλάδα το 2004 επέτρεψε την εγκατάσταση κατοίκων στα Αντικύθηρα που ανήκουν στην Τουρκική Δημοκρατία. Η Τουρκία πρέπει να διασφαλίσει την εκκένωση των Αντικυθήρων που βρίσκονται στα βορειοδυτικά της Κρήτης και να εγκαταστήσει ναυτική βάση στο νησί. Με το άνοιγμα της ναυτικής βάσης στα Αντικύθηρα θα διασφαλιστεί ο έλεγχος του περάσματος από το Αιγαίο προς τη Μεσόγειο.

Στις 17 Αυγούστου ας έλθουν στο πανηγύρι του Αγίου Μύρωνα να το κουβεντιάσουμε χαχαχαχα

Δεν υπάρχουν σχόλια: