Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ

Με τρία νέα πρόσωπα στο νέο Δ.Σ του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου και με τον Βαγγέλη Πατεράκη να συνεχίζει απο την θέση του προέδρου έγινε χθες το βράδυ οι αρχαιρεσίες για την συγκρότηση σε σώμα των εκλεγμένων. Ο κ. Χηνόπουλος, ο κ. Σταθόπουλος, και ο κ. Φουρναράκης Μανώλης τα νέα πρόσωπα του Δ.Σ που σαφώς έχει αναβαθμιστεί και όλοι περιμένουμε μετά απο μια ήσυχη τετραετία να δούμε όλα αυτά που θα αλλάξουν την πόλη αλλά και τις σχέσεις των μελών του συλλόγου, ξεκινώντας απο το μεγαλύτερo στοίχημα του συλλόγου που είναι η δημιουργία το open mall.
Τις επόμενες μέρες μάλιστα, για το θέμα αυτό, αλλά και για όλα τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο του Δήμου, όπως το θέμα του παρεμπορίου, η ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και φυσικά το χρόνιο πρόβλημα της πόλης, το κυκλοφοριακό, θα συζητηθούν με την δημοτική αρχή. 
Εξυπακούεται δε οτι η συνεργασία Δήμου - ΝΕΣΚ θα πρέπει να είναι στα καλύτερα της, δίχως προστριβές και τρικλοποδιές μιας και οι δυο θέλουν το καλό της περιοχής και της πόλης.
Καλή συνέχεια στο σύλλογο που είναι απαραίτητος και δύναμη στους εκλεγμένους για την αντιμετώπιση των πολλών προβλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: