Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΩΛΟΥΣ

Τακτικά στα έργα του Μαύρου Μώλους βρίσκεται ο Δήμαρχος κ. Μυλωνάκης προσπαθώντας να διαπιστώσει που βρίσκονται οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου. Ο χώρος που θα υποδεχτεί τα προκάτ είναι το μεγάλο στοίχημα τόσο του Δήμου, όσο της Περιφέρειας και του υπουργείου Παιδείας. Αν και ο Δήμος έχει κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες οι υπόλοιποι μάλλον πάνε νωχελικά και αδιάφορα δημιουργώντας μια αμφιβολία για το αν θα προλάβουν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς που είναι μόλις σε 60 μέρες. 
Μάλιστα υπάρχει πολύ δουλειά ακόμα εκεί και είναι καλό να μην περιμένουν την τελευταία μέρα, αλλά να πιέσουν όσο μπορούν ώστε να δούμε και τα προκάτ... νωρίτερα, μιας και όπως φαίνεται μάλλον δεν θα είναι αυτά που ονειρευόμαστε έτσι και αλλιώς.
- Τέλος είναι μια χρυσή ευκαιρία τώρα να βγει και χρήμα για πεζοδρόμια ... ένα σχολείο δίχως πεζοδρόμια γύρω-γύρω θυμίζει κλουβί.... και ξέρουμε πόσο θα μας πάρει για να φύγουμε απο εκεί.. ακόμα και οι πιο αισιόδοξοι έχουν χάσει την μιλιά τους με την ολιγωρία της πολιτείας στο θέμα αυτό. Από την 1η Μάρτη..φτάσαμε στην 1η του Ιούλη και μάλλον θα πιάσουμε και την 1η του Αυγούστου δίχως να δούμε κάτι... Τέτοια συνέπεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: