Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝΤΡΕΑ ΜΠΟΡΜΠΟΥΔΑΚΗ

Αποχαιρετιστήριες ευχές Σ.Δ. ΕΠΑΛ ΚΙΣΑΜΟΥ προς τον κ. Μπορμπουδάκη Αντρέα
Σήμερα ήρθε η στιγμή να αποχαιρετίσουμε έναν εξαιρετικό άνθρωπο, διευθυντή και συνάδελφο, με 35 χρόνια προσφοράς στην εκπαίδευση, που με τον υποδειγματικό τρόπο προσέγγισης και συνεργασίας μαζί μας, μας δίδαξε αρετές όπως υπομονή, επιμονή, αγάπη, θέληση και εργατικότητα προκειμένου να επιτελείται το εκπαιδευτικό έργο του σχολείου.
Τον ευχαριστούμε ως άνθρωπο για την εξαίσια συμπεριφορά του. Hταν πάντα δίπλα στα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς επιλύοντας με μεθοδικότητα, οργάνωση και προγραμματισμό όλα τα προβλήματα που προέκυπταν στον χώρο της μάθησης.
Κύριε Ανδρέα, γνωρίζαμε ότι το σχολείο ήταν το δεύτερο σπίτι σας. Αγωνιούσατε γι αυτό εργαστήκατε με ζήλο και αγάπη δίνοντας πάντα το καλύτερο και το φρονιμότερο για την ομαλή λειτουργία της σχολικής μονάδας.
Ευχαριστούμε  που είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε μαζί σας ως Διευθυντή και συνάδελφο. Είμαστε σίγουροι και θέλουμε και την δέσμευση σας ότι δεν θα μας εγκαταλείψετε. Η συμβουλή και η βοήθεια σας θα είναι πάντα πολύτιμη και χρήσιμη.
Σας χρωστάμε ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!
Σας ευχόμαστε υγεία και ευτυχία με την οικογένειά σας και καλή δημιουργική συνέχεια.
Με εκτίμηση 
Ο σύλλογος διδασκόντων Επαλ Κισάμου – Μητροπολίτης Ειρηναίος Γαλανάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: