Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΠΑΤΙΝΙΑ

Ξεκίνησε ο γύρος (σκυταλοδρομία) της Κρήτης με πατίνια που πραγματοποιείται απο τα μέλη του Ομίλου Κλασσικού Αθλητισμού «Πρέβελη».
Ο γύρος που έχει την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, της Παγκόσμιας ομοσπονδίας πατινιών Wolrd Skate και των δήμων Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Αγίου Νικολάου ξεκίνησε σήμερα από την Κίσαμο και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου στον Άγιο Νικόλαο.
 Οι μικροί αθλητές 15 τον αριθμό έχουν χωριστεί σε ομάδες και κρατούν την σκυτάλη που φέρει και το μήνυμα "Δώσε ελπίδα δώσε ζωή" μιας και θέλουν να αφυπνίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ώστε να γίνουν δότες Μυελού των Οστών (αιμοποιητικών κυττάρων) 
Καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: