Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο επικεφαλής της Επιτροπής Διεξαγωγής Αυτοδιοικητικών Εκλογών του ΚΙΝΑΛ, είναι ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης. Εγώ δεν προεξοφλώ τίποτα απλά υποθέσεις κάνω... και μετά την δήλωση του.
" Κανείς δεν έχει πάρει το χρίσμα ... πρέπει ν’ ακούσουμε πρώτα απ’ όλα τις τοπικές κοινωνίες, πρέπει ν’ ακούσουμε και τη Νομαρχιακή Οργάνωση και μετά να πάρουμε και τις αποφάσεις μας".
Αυτά πρώτο γιατί στα Χανιά έχουμε 3 του πρώην ΠΑΣΟΚ υποψήφιους και ένα από την Κίσαμο. 
Τώρα ο Δήμαρχος μας τον πήρε η φώτο ξώφαλτσα αλλά δεν είναι στο παιχνίδι αυτό ... αυτός δεν θέλει "τώρα" χρίσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: